ganec

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

GANEC m.

1. mit. Figurë e përrallave popullore, që përfytyrohej si një burrë shumë i dobët, i cili u tregon udhën shtrigave dhe i ndihmon; shtrigan.

2. keq. Kodosh.