Jump to content

galloshe

Nga Wiktionary

GALLOSHE f. kryes.

1. Këpucë prej gome pa lidhëse, që mbathen përmbi këpucët e zakonshme, për të mbrojtur këmbët dhe këpucët nga lagështira.

2. bised. Shoshone prej gome a prej plastike. Galloshe me zinxhir (me kopsë).