galenë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

GALENË f. min.

Mineral i ndritshëm me ngjyrë hiri të errët, që përmban squfur e plumb dhe që përdoret për të kapur valët elektromagnetike. Radio me galenë.