gajgë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

GAJGË f.

1. Arrë që e ka lëvozhgën të hollë dhe i dalin thelpinjtë lehtë; kund. gunge. Gajgat thyhen me dorë.

2. Përd. mb. sipas kuptimit të emrit. Arrë gajgë.