gajasur

Nga Wiktionary

GAJASUR mb.

1. I lodhur tepër, i këputur, i kapitur (nga një punë e madhe dhe e vështirë); që është mekur së qari ose së qeshuri. Fëmijë i gajasur.

2. I hutuar. Njeri i gajasur.

3. si em. ~, ~A (e) f. ~A, ~AT (të). Zëri që nxjerr dikush kur meket së qeshuri ose së qari. U dëgjuan të gajasura.