gafë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

GAFË f. bised.

Fjalë a shprehje e thënë fare pa vend; veprim i pamatur ose sjellje fare e pamenduar dhe e gabuar që bie në sy menjëherë; gabim trashanik. Gafë e madhe (e pafalshme). Bën gafa. Tha një gafë.