gadishull

Nga Wiktionary

GADISHULL m. gjeogr.

Tokë e rrethuar nga tri anë me ujë dhe vetëm në njërën anë e lidhur me kontinentin. Gadishulli i Karaburunit. Gadishulli Ballkanik. Gadishulli Iberik.