furatë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

FURATË f.

Degë e hollë, e gjatë dhe e drejtë e një druri; purtekë që përdoret për të shkundur pemët. Furatë plepi. Shkund ullinjtë me furatë.