fulterëz

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

FULTERËZ f. zool.

I vogli i bretkosës në fazën e parë të zhvillimit të tij, që ka një kokë të imët e të zezë dhe një bisht të gjatë. Lëvrinin fulterëzat.