fotograf

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

FOTOGRAF m.

Mjeshtër që nxjerr në fotografi, ai që e njeh mirë artin e fotografimit dhe e ushtron këtë profesion. Fotograf profesionist (amator). Fotografi i revistës (i gazetës).