fletëpalosje

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

FLETËPALOSJE f.

  • 1. Fletë e madhe e shtypur dhe e palosur, ku jepen njoftime të ndryshme të ditës, botohen materiale me figura a me fotografi për ngjarje e pamje nga jeta e popullit etj. Përgatit një fletëpalosje. Shpërndaj fletëpalosjet.
  • 2. Origami.