fisnikërim

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

FISNIKËRIM m.

Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve FISNIKËROJ, FISNIKËROHEM. Fisnikërimi i njeriut. Fisnikërimi i ndjenjave.