ferexhe

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

FEREXHE f. vjet.

Rrobë e zezë, me të cilën gratë myslimane mbulonin fytyrën dhe trupin kur dilnin nga shtëpia. Veshi (vuri) ferexhenë. E hoqën ferexhenë.