faturohem

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

FATUROHEM vetv.

1. bised. Regjistroj në faturë sasinë dhe çmimin e një malli që mbart me automjet nga një vend në një vend tjetër (zakonisht për shoferët). Shkoi për t'u faturuar.

2. Pës. e FATUROJ. I faturohet blerësit.