faturë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

FATURË f.

Dëftesë ku është shënuar sasia e një malli që shitet dhe çmimi i tij ose një detyrim në të holla; dokument që shoqëron mallin, i cili shitet ose blihet. Fatura e qirasë së shtëpisë. Pres (lëshoj, nënshkruaj) faturën. Shlyej faturën.