farëmadh

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

FARËMADH mb.

1. Që e ka kallirin të gjatë dhe me kokrra të mëdha; kokërrmadh. Misër farëmadh. Mel farëmadh.

2. si em. FARËMADH, ~I m. Misër me kërcell të lartë, dhe me kalli e me kokrra të mëdha, që piqet vonë; misër farëgjatë.