faqemollë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

FAQEMOLLË mb.

1. Që i ka faqet të kuqe si molla; që është i bukur dhe plot shëndet.

2. si em. FAQEMOLL/Ë,~A f. ~A, ~AT. Vajzë a grua me faqe të kuqe si molla; vajzë a grua e bukur dhe plot shëndet.