faqëz

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

FAQËZ f.

1. Një copë pëlhurë e hollë dhe e lehtë, që përdoret për të mbuluar fytyrën e fëmijës kur fle. I hedh faqëzën vajzës.

2. Çile pambuku.