falje

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

FALJE f.

Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve FAL, FALEM. Falja e dënimit. Falja e taksave (e tatimeve, e kredisë, e borxhit). Kërkoi falje.