etnik

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

ETNIK mb.

Që lidhet me një popull a me një komb të caktuar dhe me kulturën materiale e shpirtërore të tij. Grup etnik. Kufi etnik. Emër etnik. Përkatësi etnike.