emigroj

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

EMIGROJ jokal.

Largohem nga atdheu im për shkaqe politike, ekonomike etj. dhe vendosem përkohësisht a përgjithmonë në një vend të huaj, mërgohem. Emigroi me gjithë familje.