drop

Nga Wiktionary

DROP m. krahin.

Lloj ëmbëlsire që bëhet me bukë të thërrmuar, e cila skuqet me gjalpë dhe zakonisht përzihet me sheqer, me arra a me bajame. Drop i ngrohtë. Drop me bajame. Ha drop.