dobësim

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

DOBËSIM m.

Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve DOBËSOJ, DOBËSOHEM. Dobësim i madh (i vazhdueshëm). Dobësimi i punës (i luftës, i disiplinës, i kontrollit). Dobësimi i dritës (i rrymës). Dobësimi nga sëmundja.