dinozaur

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

DINOZAUR m. paleont.

Kafshë zvarranike, e cila ka qenë rreth njëzet metra e gjatë dhe ka jetuar shumë kohë përpara shfaqjes së njeriut.