delfin

Nga Wiktionary

DELFIN m.

Gjitar deti i fuqishëm e i shpejtë, me trup të gjatë deri në tre metra, me kurriz të zi e me bark të bardhë, me turi të zgjatur e me dhëmbë të mprehtë, që jeton në tufë e ushqehet me peshk dhe që shpesh u vihet pas anijeve.

  • Stil delfin sport. shih te STIL,~I 5. Rotation F/H Fort Hart Del hin(hyn,zhytet)