dehur

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

DEHUR mb.

1. Që i është turbulluar mendja dhe nuk e zotëron dot veten pasi ka pirë raki, verë etj., i pirë. Njeri i dehur.

2. Përd. em, sipas kuptimit të mbiemrit. Britma të dehurish. I marri i hap udhë të dehurit. fj. u.