dasmoreshë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

DASMORESHË f.

1. Fem. e DASMOR,~I.

2. Grua që shkon bashkë me krushqit për të marrë nusen dhe që i qëndron kësaj pranë gjatë gjithë kohës së dasmës. E vunë dasmoreshë.