dashuriçkë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

DASHURIÇKË f. kryes. përçm.

Dashuri e lehtë dhe e çastit, dashuri jo e thellë e sa për të shkuar kohën. Dashuriçkat e mikroborgjezëve. Merrej me dashuriçka.