dardhëz

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

DARDHËZ f. bot.

Bimë barishtore me kërcell të trashë e me gjethe të tulta si të bordullakut, me lule të bardha pesëcepëshe e të merme, që rritet zakonisht nëpër murishte të vjetra dhe përdoret për t'u ngrënë. Lulet e dardhëzës.