bathë e egër

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

Bathë e egër bot. - Bimë barishtore njëvjeçare, e egër, e helmët, me gjethe pak të trasha, me lule të bardha në manushaqe me një pikë të errët në petla, që rritet zakonisht në vende malore dhe bën bishtaja të mbushura me kokrra.