bar verdhëze

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

Bar verdhëze bot. - Bimë barishtore, me kërcell që shtrihet përtokë, me gjethe të bardheme, që bën kokrra si lende të verdha dhe që përdoret në mjekësinë popullore për shërimin e verdhëzës.