bar plehu

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

Bar plehu bot. - Bimë barishtore me gjethe si të hithrës, me lule ngjyrë trëndafili, me fara si të lirit në ngjyrë të kuqërreme, që rritet në plehërishtë dhe lulëzon nga mesi i verës.