bar lunge

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

Bar lunge bot. - Bimë barishtore me lule të kaltra ose si të manushaqes, që rritet në pyll dhe që në mjekësinë popullore përdoret për shërimin e lungave.