Jump to content

Wiktonary:Përdoruesit e e-mailave

Nga Wiktionary

Nëse ke vënë një e-mail adresë tek Parapëlqimet e përdoruesit, (kjo faqe shfaqet vetëm nëse jeni të kyqur) ju mund të dërgosh e-mail tek përdoruesit e tjerë dhe mund të pranosh e-mail nga ata përmes WikiFjalorit. Për ta bërë këtë, duhet ta vizitosh faqen e përdoruesit dhe shkoni tek linku ''Dërgo e-mail'' ose ''Posta elektronike.'' Adresa që ti ke vënë tek parapëlqimet tuaja do të shfaqet tek ’’From’’ adresa e e-mail-it, kështu që pranuesi të është në gjendje të të përgjigjet.

Sigurisht që përdoruesit që kan lënë adresat e tyre të e-mailit të shihen publikisht ata mund të kontaktohen edhe drejtpërdrejt. Ti shkruash një përdoruesi e-mail përmes WikiFjalorit është private dhe mbron adresën tuaj nga keqpërdorimet.