Stampa:Wikimediaprojekte

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

Wiktionary mbahet nga Fondacioni Wikimedia, një fondacion pa përfitime i rregjistruar në Florida, SHBA. Wikimedia mban dhe disa projekte të tjera Wiki:

Wikipedia WikiLibra WikiCitate WikiBurime WikiLloje WikiLajme Commons Meta-Wiki
Vini Re! Paraparë si pjesë e kopertinës së projektit

Shtampa për qëllim të ngjahëm në:

Wikipedia - Wikibooks - Wiktionary - Wikiquote Commons