Stampa:Pushim

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search
Partially illuminated Ac with shadows.JPG Përdoruesi për momentin është në pushim dhe jo aktiv tek WikiFjalori. This user is not active for the moment and is on Wiki Vacation.