Skrapari

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

Skrapari

  • është njëri nga rrethet e Shqipërisë dhe gjendet në Qarkun e Beratit. Rrethi i Skraparit ka kryeqendër Çorovodën.