Përdoruesi diskutim:Uncitoyen

Page contents not supported in other languages.
Nga Wiktionary


Mirë se vini!

Anëtarët në WikiFjalori ju urojnë mirëseardhjen. Ndodheni në fletën tuaj personale. Këtu mund të gjeni faqen tuaj të diskutimeve. Për tu futur më lehtë në rrjedhat e WikiFjalorit dhe për të rritur frytin e punës suaj, ju këshillojmë të shfletoni faqet e ndihmës dhe çështjeve administrative rreth projektit, ndërsa për të ushtruar shikoni livadhi. Mos harroni se antarët në Wiktionary janë punëtorë vullnetarë dhe ndihmojnë me gjithë dëshirë, prandaj mos kini turp të pyesni. Olsi (diskutimet) 17 gusht 2015 22:59 (UTC)Reply[përgjigjuni]

Anëtarët në Wiktionary