Përdoruesi diskutim:SymmetricalMegalomania

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search


Mirë se vini!

Anëtarët në WikiFjalori ju urojnë mirëseardhjen. Ndodheni në fletën tuaj personale. Këtu mund të gjeni faqen tuaj të diskutimeve. Për tu futur më lehtë në rrjedhat e WikiFjalorit dhe për të rritur frytin e punës suaj, ju këshillojmë të shfletoni faqet e ndihmës dhe çështjeve administrative rreth projektit, ndërsa për të ushtruar shikoni livadhi. Mos harroni se antarët në Wiktionary janë punëtorë vullnetarë dhe ndihmojnë me gjithë dëshirë, prandaj mos kini turp të pyesni. Liridon 17 gusht 2015 23:12 (UTC)[]

Anëtarët në Wiktionary