Ligjit e Njutonit

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search
Wikipedia ka një artikull për fjalën:

Ligjet e lëvizjes së Njutonit janë tri: ligji i inercisë, ligji i forcës rezultante dhe ligji i veprimit reciprok.