Fjalori i muzikës/b

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

BARKAROLA Pjese instrumentale me tempo mesatare, me mase 6/8. Permbane figura qe shprehin luhatjen e barkes ne vale dhe kane funksion ilustrativ.