Diskutim:Shkronja ll

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

Shiko dhe w:sq:Wikipedia:Projekti Fjalori/Ll--Hipi Zhdripi 14 Shtator 2006 02:55 (UTC)