Cezari

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search
Wikipedia ka një artikull për fjalën:

Cezari - Gaius Julius Caesar lindi më 12 korrik 100 p.e.s. në Romë dhe ka vdekur me 15 mars te 44 p.e.s.. - ushtarak dhe burre shteti i Perandorisë romake, u vra nga kundërshtarët e tij politikë.