Autenticitet

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

Origjinalitetin (origjinalitetin) mbulon përkufizimin e origjinalitetit dhe konfirmimin e njëjtë, që është, një pretendim i identitetit, origjinalitetit të artit, ose sigurinë e një programi kompjuterik është i vërtetë dhe i besueshëm.