Arritshmërinë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search


Shembuj të përdorimit[redaktoni]

 Shpesh është pikë e dobët në planet e biznesit kështu që ia 
 vlen të harxhohet kohë në të për të siguruar arritshmërinë dhe realizimin.. [1]