zvetënim

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

ZVETËNIM m.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve ZVETËNOJ, ZVETËNOHEM. Zvetënimi i trupit. Zvetënim moral (shpirtëror). Zvetënimi i gjuhës.