zvarranike

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

zvarranike f.

  1. Lesë ugari. I shkoi një zvarranike ugarit.
  2. bot. Lloj luleje me kërcell të hollë, i cili zvarritet e ngjitet zakonisht nëpër mure dhe në pemë. Çeli zvarranikja.