zoologjik

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

ZOOLOGJIK mb.

  • Që ka të bëjë me zoologjinë, i zoologjisë; që lidhet me kafshët dhe me studimin e tyre. Kopshti zoologjik vend ku mbahen kafshë të ndryshme për t'i njohur dhe për t'i studiuar. Studime zoologjike.