zmadhim

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

ZMADHIM m.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve ZMADHOJ, ZMADHOHEM. Zmadhimi i zemrës. Zmadhimi i fotografisë. Aparat zmadhimi.