zjarrmishtë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

ZJARRMISHTË f.

  • Dhoma ku rrinë pjesëtaret e familjes dhe gatuhen gjellët, oda e zjarrit. Rrinë në zjarrmishtë.